Webinar

Webinar: Få høj effekt af digitale projekter med Design Thinking

Løser I det rigtige problem? Det, der sådan virkelig for alvor ændrer noget for jer forretningsmæssigt? På dette webinar tager vi fat i forretningen med en problemknusende teknik, som allerede er ved at vinde indpas på ledelsesgangene både i det offentlige og i det private. Fordi den virker! Den teknik er du nødt til at kende til.
Website Webinar 02
Dato
Tid
Målgruppe
CEO, CMO, Strategiske og Digitale beslutningstagere, Digitale projektledere, Forretningsudviklere.
Talere
Mads-Peter Jakobsen, Business Director & Partner
Tilmeld dig her

Design Thinking lyder måske ’moderne’. Men faktisk er det en metode, der er opstået helt tilbage i 30’erne, fordi man også historisk set har gjort sig bitre erfaringer med at skabe noget, der kostede mange ressourcer, men ingen relevans havde, da det kom ud i den virkelige verden.

Ak ja. Den brutale sandhed.

Alt for mange digitale projekter bliver også den dag i dag søsat med for lidt reel effekt. Det skal vi have gjort noget ved.

Det får du ud af webinaret

Webinaret udfordrer dig til at turde at spørge ind til det egentlige problem – helt fra starten. Også selvom det ikke lige umiddelbart kan løses med de produkter og services, virksomheden tilbyder. Tør du tage den udfordring op? Det kan godt gøre lidt ondt at få erkendelsen.

 

OBS! Der er ikke flere pladser på webinaret

Spørgsmål?

Kommer webinaret igen? Kan jeg få lov at se optagelsen af webinaret? Hvordan får jeg besked, når I har nye events og webinarer?

Skriv til Louise på laj@pentia.dk