Webinar

Webinar: Drop ”den perfekte plan”. Kom hurtigere til resultaterne

Tager det for lang tid at realisere digitale projekter og forandringer hos jer? På dette webinar gør vi op med ideen om strategien som ”den perfekte plan”. Hvis virksomheder skal lykkes i en hastigt forandrende verden, skal der mere tempo på ”hjernearbejdet”. Og det kræver et helt nyt mindset.
Website Webinar 01

Webinaret er gratis

Det varer 30 minutter


TID

Kl. 14.00

Dato
Tid
Målgruppe
CEO, CMO, Strategiske og Digitale beslutningstagere.
Talere
Kasper Greve, Client Director
Tilmeld dig her

Et projekt bliver ikke bedre af, at det bliver længere. Tværtimod. Længde kan være gift i en tid, der kræver høj forandring. Ikke kun fordi, det er dyrt, når projekter trækker ud. Men fordi det samtidigt betyder, at I ikke får realiseret forretningspotentialerne, mens de er der.

Derfor vil vi på webinaret her begrave ideen om strategien som ’den perfekte plan’, der kan sikrer jer de ønskede resultater – det kan den ikke.

Det er ikke realistisk at analysere sig frem til resultater. Resultater kommer kun af handling: Så hvordan får I omstillet de ”langsommelige projekter” til ”højtempo projekter”, hvor I kommer hurtigere frem til handling og dermed til resultater?

Det får du ud af webinaret

På webinaret vil vi præsentere en metode, der sikrer konstant arbejde frem mod handling. For mange vil det nok være en kontroversiel måde at arbejde på. Men kan du bare tage 10 % af det mindset, der ligger bag metoden, med dig, vil I hurtigt se forandringen.

Reserver en plads

Når du udfylder formularen herunder, reserverer vi en plads til dig på live webinaret. Vi sender dig praktiske oplysninger, f.eks. det link, du skal bruge for at tilgå webinaret. Du modtager også præsentationsmateriale og optagelser efter webinaret.

Spørgsmål?

Skriv til Louise på laj@pentia.dk
Louise kan hjælpe dig, hvis du mister linket til webinaret eller bare har brug for lidt vejledning.