Online Bootcamp

Kundecentreret innovation får virksomheden på rette spor (igen)

Mindre snak, mere action. Det er formålet med Pentia Bootcamp. Her kommer du igennem en kort, intensiv training med 3 x 30 minutter online sessions, og undervejs modtager du indspark, der sikrer, at du får noget ud af det (forløbet er gratis at deltage i).
Pentia Bootcamp Banner Kvadratisk (1)
Online

Pentia Bootcamp

3 x 30 minutter webinars. Deltag live med mulighed for at stille spørgsmål eller gense optagelserne og modtag materialet løbende via email.

Dato
Tid
Målgruppe
CEO, CFO, CMO, Strategiske og Digitale beslutningstagere.
Talere
Thomas Ulrik Madsen, Head of Experience & Strategy

Kasper Greve, Business Development Director.
Tilmeld dig her

Mens verden konstant ændrer sig, bliver det afgørende for ledelsen i veletablerede virksomheder og organisationer at forstå, hvorfor 'disruption' sker, hvad det kan gøre og hvordan man navigerer forretningen i den nye digitale økonomi.

På Pentia Bootcamp skal vi se på det mindset, der driver den nye digitale økonomi. Hvordan kan det bruges til at gentænke forretnings-modellen og bryde med de traditionelle ‘go to market’-strategier.

Program

Pentia Bootcamp består af 3 x 30 minutters online sessions fordelt over 3 tirsdage. 

Session 1 Den 16. november 2021 kl. 15.00
Verden er kompleks. Verden forandrer sig konstant. Så hvordan skaber veletablerede virksomheder en holdbar vækststrategi?

 

Session 2 Den 23. november 2021 kl. 15.00
Med den rette indsigt kan du etablere en forretningsmodel med vækstpotentiale. Sådan får du indsigt

 

Session 3 Den 30. november 2021 kl. 15.00
Accelerer! Skub virksomheden i en ny, ambitiøs retning med et iværksætter-mindset

Deltag i Pentia Bootcamp

Når du tilmelder dig Pentia Bootcamp, bliver du automatisk tilmeldt alle 3 sessions. Du modtager et link, når du kan deltage live og stille spørgsmål. Efter en live session modtager du optagelsen, som du kan se eller gense efter behov.

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia A/S må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Spørgsmål?

Skriv til Louise på laj@pentia.dk