Case

Plum Safety sikrer overblik og nem stregkode-scanning for kunder med brancheunik app

Silver

Konceptet bag Plum Safety Reminder appen er til at forstå: Giv overblik over indkøbte enheder, hvor de er placeret og hvornår de udløber.

Det letter arbejdsgange for de sikkerhedsansvarlige, når et produkt nærmer sig udløb, og sparer uanede ressourcer og spildt tid og gør det langt nemmere for kunder at genbestille produkter i god tid.

• Indbygget stregkode-scanner
• Automatisk genbestilling af produkter
• Høj brugervenlighed
• Ny kontaktflade til kunder

I over 50 år har Plum Safety sørget for effektiv og brugervenlige hygiejneløsninger for virksomheder, og for snart 20 år siden udvidede de paletten med førstehjælpsprodukter.


I dag er de en international organisation, der udvikler, fremstiller og leverer en lang række hygiejne- og førstehjælpsprodukter til virksomheder over hele verden.

Tæt samarbejde med kunden sikrede en optimal løsning for alle parter — ikke mindst brugeren

I tæt dialog med Plum Safety justerede vi afleveringen af iOS-løsningen. Det sikrede, at vi kunne overlevere et produkt, der levede op til alles ønsker.

Gennem udviklingsprocessen – og særligt den sidste del – havde vi løbende statusmøder med gennemgang af projektet og indsigt i, hvor vi var i processen. Samtidig tjekkede vores projektleder ind, hver gang en milepæl var nået.

Plum Safety er en international virksomhed, som henvender sig til en bred gruppe kunder.

Løsningen blev derfor brugertestet af kunder verden over. Her dannede feedbacken grundlag for en række optimeringer, inden appen blev klar til lancering.

Men det betyder ikke, at udviklingen af appen stoppede der. I samarbejde med Plum Safety har vi for eksempel efterfølgende også tilføjet en rapportér-ulykke funktion.

Herudover, for altid at holde alle parter et skridt foran, blev der kontinuerligt rapporteret, hvis der opstod udfordringer, samt hvordan vi har løst disse. Den nærværende kommunikation har skabt fuld gennemsigtighed i processen og sikret, at vi er endt med en løsning, som alle parter er tilfredse med.

Citat:

”Vi har skabt en app, som er unik for vores branche og som gør hverdagen lettere for den sikkerhedsansvarlige. Mange behov og kompleksiteter skulle simplificeres i en brugerorienteret og global app. Projektet har været skarpt og kompetent styret af vores projektleder hos Pentia, som i tæt samarbejde med os, har sikret et super fedt resultat.”

 

Julie Dahl Juel, Marketing Manager, Plum Safety

Appens stregkode-scanner og automatiske genbestilling sørger for, at Plum Safetys kunder aldrig løber tør for førstehjælpsløsninger


Resultatet er en Android-app og en tilsvarende iOS-app, hvor konceptet er enestående i branchen

Ved hjælp af en stregkode-scanner kan Plum Safetys kunder hurtigt finde virksomhedens produkter. Når produktet scannes vises det med foto og beskrivelse i appen, og her kan kunderne så indtaste udløbsdato og angive den eksakte placering af produktet.

Det er også muligt at udføre kontrol på et produkt, ligesom det er muligt at indstille appen til automatisk genbestilling af bestemte produkter.

Appen kan også benyttes til andre end Plum Safetys produkter – det kræver kun at virksomheden selv opretter produkterne i tilkobling til de valgte stregkoder.

Iphone Energyfyn (1)