NNIT Bg Ny
Case

Hvordan NNIT styrker salgsprocessen på tværs af kunderejsen

NNITs konsulenter kan håndtere komplekse it-udfordringer, men en kunde eller ny potentiel kunde skal ikke opleve NNIT som kompleks. Alle konsulenter er derfor klædt på med en grundlæggende skarp kundeforståelse – dén forståelse afspejlede ikke de digitale forretningsplatforme. Der var brug for at fjerne kompleksitet fra den eksterne kommunikation og det samlede digitale it-økosystem, så resultatet kunne blive en styrket salgsproces på tværs af hele kunderejsen. I dag styrer et forretningsroadmap NNIT sikkert frem mod bedre resultater digitalt.

Citat

"Pentia har været gode til at udfordre os. Vi gik ind i samarbejdet med en forestilling om, hvad vi skulle have, men dét at få vendt og vurderet de grundlæggende forretningsproblemer med en kompetent sparringspartner, flyttede os. Jeg var lidt skeptisk over den operationelle værdi af et forretningsroadmap. Det viste sig at være det helt rette for os. Vi bruger det i dag som et søkort til at navigere målrettet fremad."

 

Lars Petersen, Vice President, Head of Communications & Marketing, NNIT

NNIT.com genvinder det kundevendte mindset

NNIT stod med en international forretningsplatform, der over tid var sandet til, og hvor kommunikationen havde mistet ’touch’ med, hvad det er, kunderne har brug for og hvornår. Derfor var det nødvendigt at genfinde det kundevendte mindset. Sammen med NNIT skabte vi overblik over de kunde-touchpoints, hvor det er muligt for NNIT at accellere salgsprocessen. Kommunikationen viser i dag forståelse for kundens aktuelle situation og udfordring (et udefra-ind perspektiv).

NNITs målgruppe blev inddraget i udviklingsprocessen. På den måde sikrede vi, at alle hypoteser om, hvad god kundevendt kommunikation er, blev testet på målgruppen. 

Light Grey
Citat

I ved, hvad I taler om. De konsulenter, vi har mødt i samarbejdet, har udfordret os og vores til tider forudindtagede holdninger. Vi har følt os trygge og taget i hånden. Det er vigtigt, og det sætter vi pris på i samarbejdet med Pentia.

 

Lars B. Petersen, Vice President, Head of Communications & Marketing NNIT A/S

Fra komplekst it-landskab
- til logisk, digitalt overblik

Med en international forretningsplatform, der over tid havde udviklet og forandret sig til en uoverskuelig størrelse, gav det ikke mening at migrere den eksterne kommunikation fra ét system til et nyt. Derfor anbefalede vi NNIT at investere i et logisk, digitalt overblik først. Et overblik, som på en enkel måde fortæller hvilke dele af systemerne bag forretningsplatformen, der reelt understøtter forretningsprocesser. Det overblik muliggør, at NNIT kan styre målrettet efter at udnytte flere digitale forretningspotentialer og vide, at de har et it-økosystem, der kan understøtte det.