/assets/graphics/temp_image1.jpg

Senior digital projektleder

København

Senior digital projektleder

Kan du drible digitale projekter sikkert i mål? Kan du opnå forretningsresultater sammen med vores kunder? Så har vi måske det helt rigtige job til dig. Vi søger en ambitiøs senior digital projektleder til vores dygtige projektlederteam i København.

Jobbet

Star Wars-gale. Grinebidere. Spil-entusiaster. Hos Pentia tager vi sjov meget alvorligt, men ikke så alvorligt, som det at skabe resultater sammen med vores kunder. Vi arbejder med store, digitale projekter, hvor du som projektleder er det naturlige omdrejningspunkt i forhold til både teamet og til kunden.

Din evne til at få samarbejdet til at fungere er afgørende for succes for både kunden og Pentia. Her får du mulighed for at sætte dine faglige kompetencer og personlighed i spil på vej mod målet. Det er en sjov og udfordrende rolle, hvor din indsats kommer til at gøre en forskel for mange brugere og flytte virksomheder mod nye digitale højder.

Om dine kvalifikationer

 • Du har fingeren på den forretningsmæssige puls og forstår digital strategi.
 • Du kan lede digitale forretningsprojekter, der både forudsætter dyb forståelse af kundens forretning.
 • Du kan iscenesætte og drive tværfaglige teams hos Pentia.
 • Du kan drive mindre salg hos vore kunder og deltage aktivt i større salgsprocesser.
 • Du er en stærk kommunikator, men også god til at lytte.
 • Du har dokumenteret erfaring og succes med de projekter og så har du selvfølgelig styr på projektledelsesværktøjskassen.

Om dig

 • Du er struktureret og proaktiv
 • Du er god til at motivere dem, du arbejder sammen.
 • Du er god til at se løsninger og få dem omsat.
 • Du er pragmatisk og evner at omsætte krav og teori til praksis.
 • Du er ansvarlig og kan stå på mål for dine beslutninger.
 • Du kan identificere forretningspotentialer og koble visioner til noget konkret.

Om Pentia

I Pentia arbejder vi tæt sammen med vores kunder om de fede digitale løsninger.

Vi arbejder i spektret inden for Digital Transformation, Customer Experience, Omnichannel, Marketing Automation, Platforme, Design og e-commerce – hvor vores fornemmeste opgave er at skabe forretningsresultater og levere værdi til de mennesker, som i sidste ende skal bruge vores løsninger.

Vi bruger mange timer på arbejdet i løbet af et år og derfor gør vi rigtig meget for at skabe gode rammer, mens vi arbejder.

Vi afsætter tid til uddannelse, videndeling og løbende sjov. Men vi har også et stærkt fokus på en sund work-life-balance. Pentia er i flere år i træk blevet kåret af Great Place To Work, som en af de allerbedste IT-arbejdspladser i Danmark. Vi blev sidste år kåret til Europas sjoveste arbejdsplads. Vi tror ikke på overarbejde og stress som fremmende for kvalitet og professionalisme

Vi er en stor, glad familie på 90 medarbejdere, som favner både kreative specialister og udviklere.

Pentia tilbyder en konkurrencedygtig løn, og en attraktiv flextids-ordning med afspadsering. Vi tror på, at når du er glad og har overskud, kommer det også os og vores kunder til gode.

Tiltrædelse

Snarest muligt. Udgang fra kontoret på Islands Brygge 55, 2300 København.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning til Personalechef, Lars Nilsson, [email protected]. Ansøgningerne behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Gruppeleder Charles Faulkner på [email protected] eller 6035 3364 eller Lars Nilsson på 33 74 33 52.

Ghost