/assets/graphics/temp_image1.jpg

Digital Business Development Director

København

Digital Business Development Director

Pentia søger en erfaren, strategisk og kommercielt stærk Digital Business Development Director, der besidder de markedsstrategiske- og digitale kompetencer, der skal til for at udvikle eksisterende og nye kunderelationer for nogle af bureauets største kunder.

Om Pentia

Pentia er et førende uafhængigt digitalt konsulenthus, der leverer ydelser inden for digital transformation og digital eksekvering. Fra forretningsanalyse og udarbejdelse af den digitale strategi over user experience, omnichannel, marketing automation, design og e-commerce, til udvikling og vedligeholdelse af markedsledende digitale løsninger, applikationer og systemintegrationer.

Det digitale fokus og den dybe faglighed inden for disse discipliner er, hvad der differentierer Pentia fra mere traditionelle, digitale bureauer og gør Pentia i stand til at skabe og implementere teknisk komplekse og kreativt visionære løsninger, der bidrager effektivt til kundens forretning. Kunderne tæller blandt andre BoConcept, Danske Spil, Chr. Hansen, Widex, TDC, og HusCompagniet.

Pentias medarbejdere består af 100 kreative hjerner, digitale strateger, designere og udviklere, og sammen skaber de avancerede, full-service løsninger. Som et oprindeligt Sitecore udviklingshus er Pentia markedsledere inden for Sitecore, men eksekverer dog også på andre platforme såsom Salesforce. Hos Pentia, er der højt til loftet, en unik fællesskabsfølelse, og man går op i at skabe gode rammer for sine medarbejdere. Der investeres massivt i både uddannelse, innovation og sociale tiltag, og som naturlig konsekvens heraf er Pentia også flere gange blevet kåret som én af de bedste arbejdspladser i Danmark.

Stillingen

Pentia søger lige nu en erfaren Digital Business Development Director med en stærk strategisk, kommerciel og digital baggrund, der selvstændigt kan opbygge stærke kunderelationer og drive sine kunders kommercielle aktiviteter. Herunder vil du blive ansvarlig for dialog og sparring, strategisk planlægning samt udvikling af forretningsagendaer for og med sine kunder, der konkret vil bestå af 3-4 af Pentias større accounts. Du vil blive meget involveret i bureauets kunder, derfor er det centralt, at du som kommende Digital Business Development Director er stærk i at skabe og udvikle relationer til kunder, der opererer mellem forretning og IT/tech.

For at være succesfuld i rollen skal du:

  • Kunne opbygge og udvikle stærke relationer til kunder.
  • Besidde en stærk, grundlæggende forståelse for digital transformation
  • Være stærk på digital analyse og strategi
  • Have erfaring med samt dybdegående forståelse for digitale projekter og aktører
  • Kunne levere værdiskabende, digitale løsninger inden for både budget og tidsmæssigt scope

I Pentia er man lige nu i gang med at opbygge nye kompetenceområder, og som ny Digital Business Development Director, vil du derfor skulle agere frontløber på udbredelse og opbygning af nye kompetenceområder hos dine kunder.

Din profil

Du har en kandidatgrad og har minimum fem års relevant erfaring – gerne fra konsulent-/bureaubranchen. Det er essentielt, at du har erfaring med salg af dialogløsninger, webautomation og digitale marketingløsninger, enten fra et konsulenthus eller en producent af løsninger, der retter sig mod ovenstående markeder. Den erfaring som du kommer med, har du opnået gennem arbejde med et antal kunder inden for top-100-segmentet i Danmark, eller i et samarbejde med mindre kunder (top 1000) om salg og udvikling af komplekse løsninger. Din erfaring stammer både fra newbizz-aktiviteter og i udvikling af eksisterende kunder og længerevarende relationer.

Kort og godt er der tale om en stærk og erfaren kandidat med en udpræget forståelse for både forretningsstrategi, salgsprocesser, digital transformation og strategisk kommunikation.

Som person besidder du et højt ambitionsniveau og et stort drive. Du leverer stærke resultater uanset tidspres, og du bidrager med innovative idéer til både kommunikationsløsninger og new business. Stilingen kræver derfor, at du er både robust, viljestærk og en naturlig og ekstrovert relationsskaber, der trives med at opbygge stærke og tillidsfulde relationer. Du motiveres af at arbejde i krydsfeltet mellem forretning, digital udvikling og mennesker.

Du har gode skriftlige og mundtlige kompetencer og besidder en stor konceptuel forståelse, og du har hands-on erfaring med digitale, strategiske kommunikationsløsninger.

Endelig forventes det, at du som ny Digital Business Development Director er passioneret omkring dit arbejde og kan se dig selv indtage en nøglerolle i Pentias rejse mod at opnå de ambitiøse målsætninger, de har for fremtiden.

INTERESSERET? 

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Holm Marcher på tlf. 24875531 eller lhm@holmmarcher.dk.

 

 

Ghost