/assets/graphics/temp_image1.jpg

Backendudvikler til Pentia Aarhus

Frist 1. juni

Backendudvikler til Pentia Aarhus

Backendudvikler til Pentia Aarhus

Blus karrieren og respekt for familietid? Hos Pentia får du begge dele. Er du en erfaren og ambitiøs udvikler? Leder du efter en sjov arbejdsplads med et unikt og udviklende miljø? Vil du arbejde for kunder som Danske Spil, BoConcept og Huscompagniet? kan du roligt læse videre.

Din rolle

Du vil spille en vigtig rolle udviklingen af løsninger  til vores kunder, og du vil undervejs samarbejde tæt med vores frontendere, projektledere, UXere, designere. Hos Pentia er kunden i centrum både før, under og efterprojektet, og du vil bruge denne relation til at skabe den optimale løsning for projektet - understøttet af dine egne og gruppens metoder og redskaber.

 

Dine evner

Du er datalog, ingeniør eller datamatiker og har solid erfaring med .NET og C#.
Du
interesserer dig for emner som Design Patterns, Clean Code og agil udviklingDet er en fordel, men ikke et krav, at du har Sitecore-erfaring.

Du er vant til interaktion med kunden og har stor ansvarsfølelse over for dine løsninger, og du har det rigtig godt med at arbejde i teams.
Du
ser værdien I et samarbejde tværs af fagligheder.

Du vil gerne udfordres og holder af af at tilegne dig ny viden om dit felt.

 

Din hverdag

Du vil blive ansat i Pentias Aarhus-afdeling, der bor i hyggelige lokaler havnen. Vi er et team bestående af ambitiøse og hjælpsomme kollegaer, der alle arbejder mod den vision at styrke og vækste Pentia i Aarhus. Vi har frokostordning, bland-selv slik, dejlig kaffe og i det hele taget en super god stemning.

 

Herudover bliver du en del af Backend-gruppen, der består af 25 medarbejdere fordelt vores kontorer i henholdsvis Aarhus og København.

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier. Du kommer fortrinsvis til at arbejde med avancerede integrationsløsninger, hvor primært kodning og arkitekturopgaver, men også kunderådgivning, bliver en del af dine opgaver. .

 

Hvorfor arbejde i Pentia

I Pentia har vi over de sidste 20 år opbygget et unikt arbejdsmiljø, der ikke ses ret mange andre steder. Vi har kombineret det at være et førende Sitecore-eksperthus, som er med de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus det, der med et slidt udtryk kaldes for work-life-balance. Det er også blevet præmieret af ”Great Place to Work”. Senest er vi kåret som Europas sjoveste arbejdsplads, 2017!

 

Vi kræver faglig ekspertise i den høje ende, og vi forventer dedikation, professionalisme og fokusering opgaverne, men vi gør det et fundament, som er støbt værdierne Sjov, Respekt og Ansvar. Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

 

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.

 

Tiltrædelse: 1. august

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning til Direktør I Århus, Christina Dencker cdk@pentia.dk

 

Ansøgningsfrist: 1. juni

 

Har du spørgsmål til jobbet som backendudvikler, kontakt Mikkel Rosengaard mir@pentia.dk eller mobil 6035 3361.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Ghost