/assets/graphics/temp_image1.jpg

Senior UX Architect

København

Senior UX Architect

Pentia søger en rutineret Senior UX Architect, der kan skabe innovative digitale koncepter og drive processer, som hjælper vores kunder med at få løst deres forretningsudfordringer.

UX Strategy-gruppen

I Pentia starter det med UX. Vi arbejder strategisk og taktisk med koncepter, og vi bruger det kreative arbejde som springbræt til at nå kundens forretningsmål.

Pentias UX Strategy-afdeling har mange store kunder, og vi har dem typisk i rigtig mange år. Det betyder, at man får lov at se sine projekter gennemført, og at man bliver inddraget løbende gennem hele forløbet.

Vi skaber indsigt i kundens udfordringer, vi udtænker, afprøver og optimerer løsninger, mens vi driver processen. Vi arbejder med design thinking, data og teknologi, og vi tror på, at kreative metoder og teknologi skal spille sammen for at opnå noget fantastisk. Vi vil gerne lancere tidligt, evaluere på data, optimere og lancere igen. Pentia er et tværfagligt hus, og UX spiller en central rolle i at samle fagligheder omkring at løse vores kunders udfordringer.

Din rolle

En UX’er i Pentia er en konceptorienteret konsulent, der gennem forståelse af brugerens behov og forretningsmål designer, scoper og specificerer koncepter.

Som Senior UX Architect vil du i Pentia have ansvar for at tilrettelægge og gennemføre processer, der leder frem til gennemtænkte koncepter. Du vil være selvkørende og agere rød tråd på projekter. Det typiske projekt handler om at finde taktiske løsninger på strategiske mål. Typisk vil opgaverne omfatte:

 • Procesplanlægning
 • Design sprints
 • Definere KPI’er eller succeskriterier for projekt
 • Konceptualisering (tværfagligt med designere og teknikere)
 • Wireframing og specificering
 • At definere og drive agile iterationer (build-measure-learn)
 • Reviews og sparring med kunde og projekthold gennem hele projektforløbet

 

Ønskescenariet er, at du kan sætte et hak ud for nedenstående punkter:

 • Har du mindst tre års erfaring med UX?
 • Har du erfaring med Design Sprints, og er du bekendt med principper fra Lean UX?
 • Er du vant til at arbejde med løbende optimering og data, herunder A/B-tests, analytics, brugerinddragelse mm.
 • Kan du drive en kunde rutineret gennem en UX-proces og lave koncepter, der imødekommer brugernes behov?
 • Forstår du at balancere kundens forretningsmål med brugernes behov i kreative, digitale koncepter?
 • Har du lyst til at arbejde sammen med teknikere og designere og stå på mål for, at det koncept, du udtænker, kan realiseres?
 • Mestrer du wireframing/prototyping med Axure, og er du vant til at skulle beskrive dit koncept i detaljer?
 • Kan du tænke koncepter på tværs af kanaler (web, app, dialog mm.)
 • Er du imødekommende, og har du en god, pragmatisk og troværdig konsulentprofil?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, og hvis du har lyst til at arbejde i en virksomhed i rivende udvikling, der samler på kolleger, som kan lide at samarbejde på tværs af faglige kompetencer, så er du måske den Senior UX Architect, vi leder efter.

Vi håber, at du vil være med til at styrke os i vores ambition om at balancere brugerindsigt, forretningssans og teknisk ekspertise, så vi sammen kan skabe noget fantastisk for vores kunder og deres brugere.

Om Pentia

Vi er en veletableret digital leverandør, som leverer store webløsninger til virksomheder som Bane Danmark, Danske Spil, Folketinget, BoConcept og mange flere.

Vi er 80 ansatte, og Pentia har kontor i lækre, lyse lokaler på Islands Brygge, i centrum af Aarhus samt i Malmø.  

Pentia leverer ydelser fra rådgivning, design og UX til backend og support. 

Vi har kombineret det at være et førende Sitecore-eksperthus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus på det, der med et slidt udtryk kaldes for work-life-balance.  Det er også blevet præmieret af ”Great Place to Work”.  Senest er vi kåret som Europas sjoveste arbejdsplads, 2017!

Sådan ansøger du

Send din ansøgning til Personalechef, Lars Nilsson, [email protected]. Ansøgningerne bliver behandlet i uge 34. Det er her, at vi sender kvittering og indkalder til interview. Indkaldes du ikke til interview, hører du igen fra os med et afslag, når stillingen er besat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads-Peter, der leder afdelingen på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.