/assets/graphics/temp_image1.jpg

Erfaren Frontender søges til Pentia i Aarhus

Aarhus

Erfaren Frontender søges til Pentia i Aarhus

Blus på karrieren og respekt for familietid? Hos Pentia får du begge dele. Er du en erfaren og ambitiøs udvikler? Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre om Frontend-jobbet i Pentias afdeling i Aarhus.

Hvorfor arbejde i Pentia?

Den digitale kundeoplevelse er hjertet i alt hvad vi gør. Vi favner alle typer opgaver fra UX og design til digitalstrategi og teknisk implementering. Har du mod på at drible komplicerede digitale projekter sikkert i mål sammen med et stærkt team? Så har vi måske det helt rigtige job til dig.

Vi kræver faglig ekspertise i den høje ende, og vi forventer dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.

I Aarhus er vi pt. et mindre hold fordelt på backendere, frontendere og projektledelse. UX og Designkompetencerne får vi i tæt samarbejde med hovedkontoret i København. Vi udvider nu staben i Aarhus med endnu en frontend-udvikler, og der er yderligere 2 backendere på vej. Du får derfor i dén grad mulighed for at være med til at sætte dit præg på det sociale såvel som det faglige.

Hos os er der fokus på det, der med et slidt udtryk kaldes for work-life-balance, vi har endda vundet et pris for dette. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work, der har kåret Pentia som Europas sjoveste arbejdsplads, 2017! 

Din gruppe

Du vil blive en del af en familie, som består af 11 frontendere med stor passion for HTML, CSS og JavaScript.

Vi har udviklet vores egen frontendgruppe, hvor vi udveksler ideer og inspirerer hinanden via studier, workshops, konferencer og god portion vidensdeling. Vi stræber efter et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier.

Din rolle

Med arbejdsplads centralt i Aarhus skal du være med til at bygge løsninger i HTML, CSS og JavaScript, og du vil undervejs samarbejde tæt med vores projektledere, UXere, designere og backendere. Hos Pentia er kunden i centrum både før, efter og under projektet, og du vil bruge denne relation til at skabe den optimale frontendløsning for projektet - understøttet af dine egne og gruppens metoder og redskaber.

Du vil blive ambassadør for en kvalitetsorienteret frontend over for dine kolleger i Pentia samt over for vores kunder og samarbejdspartenere i de forskellige projekter.

Dine evner

Du har arbejdet professionelt med frontend i fem år eller mere, og du har et højt niveau i HTML, CSS og JavaScript, hvor du har arbejdet med templating, ved hvad BEM betyder og har kradset i overfladen på ES2015. Du har desuden en god forståelse af, indsigt i og praktisk erfaring med MVC/MVVM/MV* JavaScript-frameworks og kender i store træk forskellene på de mest populære udgaver og forstår, hvornår disse kommer fornuftigt i anvendelse.

Det har din interesse at indarbejde begreber som semantik, tilgængelighed, brugervenlighed og performance i dine løsninger, og det er et yderligere plus, hvis du har erfaring med implementering af frontend-kode i et eller flere Content Management-systemer og backend-sprog som C# eller lignende. Du er vant til interaktion med kundens folk og har stor ansvarsfølelse over for dine løsninger.

Du er interesseret i at skabe et godt samarbejde på tværs af faglighed, og du er glad for at lære nye måder at gøre tingene på. Du anser faget og det at tilegne dig ny viden omkring det, nærmest som værende en personlig hobby, og du har lyst til at bidrage til et godt humør og en sjov stemning.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning til Personalechef, Lars Nilsson, [email protected] Ansøgningerne behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Frontend – Nicolai Goncalves på nic@pentia.dk eller på mobil 5350 5632.

Ghost