/assets/graphics/temp_image1.jpg

Director til Pentia Aarhus

Director til Pentia Aarhus

Vi søger en strategisk stærk og resultatorienteret Director, der besidder de markedsstrategiske kompetencer, der skal til for at positionere Pentia stærkt i Aarhus og tredoble omsætningen over de næste år.

Om Pentia

Pentia er et førende digitalt bureau, der leverer ydelser i alle faser af den moderne digitale platforms livscyklus. Fra forretningsanalyse og udarbejdelse af den digitale strategi over user experience, omnichannel, marketing automation, design og e-commerce til udvikling og vedligeholdelse af markedsledende digitale løsninger, applikationer og systemintegrationer.

Det digitale fokus og den dybe faglighed inden for disse discipliner er, hvad der differentierer Pentia fra de mere traditionelle, digitale bureauer, og gør Pentia i stand til at skabe og implementere teknisk komplekse og kreativt visionære løsninger, der bidrager effektivt til kundens forretning. Kunderne tæller blandt andre BoConcept, Danske Spil, VIA University College, LM Windpower og HusCompagniet.

Pentia består af 90 kreative hjerner, digitale strateger, customer experience-arkitekter og webspecialister, og sammen skaber de avancerede løsninger, som Pentia er markedsledende inden for. Hos Pentia er der højt til loftet, en unik fællesskabsfølelse, og man går op i at skabe gode rammer for sine medarbejdere. Der investeres massivt i både uddannelse, innovation og sociale tiltag, og som naturlig konsekvens heraf, er Pentia flere gange blevet kåret som én af de bedste digitale arbejdspladser i Danmark.

Pentia har kontorer i både København, Malmø og Aarhus, og med en ambition om at vækste Aarhus-afdelingen markant over de næste år, søger Pentia nu en erfaren og strategisk stærk Director som vil blive primær driver på den spændende vækstrejse.

Stillingen

Som Director, bliver du ansvarlig for at vækste forretningen, og nå Pentias overordnede målsætning for Aarhus-kontoret om at levere nogle af markedets stærkeste digitale løsninger. Samtidig vil dit ansvar bestå i at opbygge og udvikle teamet med henblik på en stærk positionering i Aarhus, som er i overensstemmelse med Pentias DNA og stærke værdisæt. Konkret har Pentia ambitioner om en tredobling af omsætningen og teamet over de næste år. Du skal dermed både sikre, at organisationen og sammenhængen til de interne processer understøtter den overordnede vækstambition, og være med til at sætte den strategiske retning for bureauet for dermed at sikre salg og vækst. Dette kræver, at du er strategisk funderet i din tilgang til at skabe resultater, og kommer med solid digital forståelse.

Du kommer herudover med et veludviklet ledelsestalent, da du som nævnt skal stå i spidsen for opbygningen og udviklingen af teamet i Aarhus. Det er derfor et succeskriterium, at du er proaktiv og har gennemslagskraft samtidig med, at du er motiverende, og er i stand til at skabe engagement, entusiasme og integration omkring Pentias strategiske målsætninger. Som Director hos Pentia kommer du til at indtage en central og strategisk vigtig rolle, og det er væsentligt, at du har en proven track-record ift. go-to-market strategi, ledelse og forretningsorganisering.

Dine opgaver som Director hos Pentia kan opsummeres til følgende:

  • Udvikling ogledelse af Aarhus-afdelingen
  • Ansvar for kunder, omsætning og medarbejdertilfredshed
  • Ansvar for Aarhus kontorets go-to-market strategi, handlingsplaner samt eksekvering
  • Budgetplanlægning og årshandlingsplaner
  • Ledelsesrapportering
  • Pipelinestyrring
  • Ansvar for kommercielle partnerskaber

 

Din profil

Det er essentielt, at du kommer med et drive, der matcher Pentias store vækstambitioner, og at du har en proven track record i forbindelse med at opbygge og udvikle en forretning som denne. Endvidere har du flere års erfaring fra en lignende stilling og/eller med forretningsudvikling, digital strategi og e-commerce, og har som resultat heraf både et stort branchekendskab og et solidt netværk i branchen. Du er kommerciel til benet og har stærke strategiske kompetencer. Hertil har du en veludviklet forretningssans og en lige så stor passion for at skabe og opbygge – og du kan identificere nye forretningsmodeller og tendenser og dermed muligheder før de fleste andre.

Som person er du resultatorienteret og tør sætte retningen både udadtil og internt i organisationen, og du træder naturligt ind i lederrollen. Det er væsentligt, at du har stor gennemslagskraft og kan levere stærke resultater – også under pres. Du er en passioneret person, der er klar går den ekstra mil for at levere den bedste løsning. Hertil er du en udpræget teamplayer med empatiske og respektfulde samarbejdsevner, og en stor åbenhed over for andres holdninger. Samtidig er du robust og besidder den nødvendige ledelsesmæssige kapacitet.

Endelig er det afgørende, at du trives med et højt arbejdstempo, men at du samtidig værdsætter en uhøjtidelig kultur, hvor medarbejdervelfærden er i højsædet, og hvor et af de vigtigste succeskriterier er, at det er sjovt at gå på arbejde.Sluttelig kan du se dig selv spille en nøglerolle i den spændende vækstrejse, Pentia er på.

Interesseret?

Hvis du ønsker at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Holm Marcher på mobil: 24 87 55 31 eller mail:[email protected]

 

 

 

 

 

Ghost