/assets/graphics/temp_image1.jpg

Design to Convert. Design for Emotions

31. oktober 2017
Aarhus

Design to Convert. Design for Emotions

EVENT I AARHUS

Hvordan designer du digitale oplevelser, som konverterer? Hvordan designer du for flere leads, signups og mere salg? Hvordan designer du loyalitet til dit brand? På dette morgenmøde, ser vi på design, som påvirker og engagerer. De stærkeste digitale trends peger alle mod følelser, som den afgørende påvirkningsfaktor.


Dagsorden

 
 
08:30 Kaffe, morgenmad og networking
   
09:00 Design to convert. Design for emotions
   

Alle statistikker viser, at positive brugeroplevelser skaber øget konvertering, engagement og loyalitet hos dine kunder. Men hvordan kan vi designe de rigtige følelser mellem dit brand og dine kunder? Vi ser på, hvordan du kan arbejde målrettet med emotionelle design trickers, som skaber bedre oplevelser og engagement hos brugerne.

   
  Indlæg af designchef, Peter Kræmmer
   
09:30
Design for all senses
   
  Brands konkurrerer ikke på længere på produktniveau men på opbygningen af at skabe en emotionelle relation. Vi ved, at musik flytter følelser, påvirker vores tilhørsforhold og valg. Men hvordan og hvor skal man anvende lyd og musik? Vi ser på eksempler på brands, der anvender lyd strategisk, samt kommer med konkrete tips til, hvordan du kan komme igang med at anvende lyd og musik til at styrke brand og UX.
   
  Indlæg af Karsten Kjems, Audio Branding Specialist
   
10:00 Pause
   
10:15 Lavt hængende konverteringsfrugter
 
  Følelser er uforudsigelige og abstrakte. Vi ser på hvilke teknikker vi kan bruge for at sikre at kunderne oplever de rigtige følelser. De konverterende og engagerende følelser.
   
 
Indlæg af designchef, Peter Kræmmer

Ghost