/assets/graphics/temp_image1.jpg

Conversational branding

5. oktober 2017
København

Conversational branding

IKKE FLERE PLADSER

Branding, som vi kender det, er døende. Kampagne- og logotænkning er forældet og i steder ser vi en bevægelse mod Conversational Branding. En ny form for branding gennem dialog, der stiller store krav til digital tracking, personalisering og  relevans. Vi stiller skarpt på emnet.   

Hvordan sammenkæder man de kommunikative og digitale økosystemer fra e-mails til chatbots, så brugeren får en oplevelse af sammenhængende dialog?


Dagsorden

 
 
08:30-09:00 Kaffe, morgenmad og networking
   
09:00-09:30 Branding. Hvor kommer vi fra - og hvor bevæger vi os hen?
   

Vi definerer Conversational Branding og forklarer hvorfor det vækker genklang hos kunderne. Conversational Branding handler ikke om højt råbende branding men om at have de digitale muskler til at genkende og lytte til kunden på tværs af kanaler og devices. 

  Indlæg af designchef, Peter Kræmmer
   
09:35-10:00
Dialog på tværs. Agilt branddesign
  Hvordan skaber man dialog på tværs? Hvordan sammenkædes micromoments og digitale økosystemer til en fintunet, sammenhængende dialog, hvor kunden både bliver hørt men også lytter? Vi ser på muligheder og udfordringer.
 
  Indlæg af Senior Strategist, Per A. Knudsen
   
10:00-10:15 Pause
   
10:15-10:45 Conversational Branding og Customer Experience - Et fælles roadmap
 
  Hvordan måler du effekten af conversational branding? Hvordan kædes conversational branding og customer experience sammen, så du kan arbejde med et fælles roadmap med klare KPI'er? Vi giver nogle svar.
   
  Indlæg af designchef, Peter Kræmmer