/assets/graphics/temp_image1.jpg

Client Director til Pentia

København

Client Director til Pentia

Pentia søger en erfaren og kommercielt stærk Client Director, der besidder de markedsstrategiske- og digitale kompetencer, der skal til for at udvikle eksisterende og nye kunderelationer for nogle af Pentias største kunder.

 

Om Pentia

Pentia er et førende digitalt bureau, der leverer ydelser i alle faser af den moderne digitale platforms livscyklus. Fra forretningsanalyse og udarbejdelse af den digitale strategi over user experience, omnichannel, marketing automation, design og e-commerce, til udvikling og vedligeholdelse af markedsledende digitale løsninger, applikationer og systemintegrationer.

Det digitale fokus og den dybe faglighed inden for disse discipliner er, hvad der differentierer Pentia fra mere traditionelle, digitale bureauer, og gør Pentia i stand til at skabe og implementere teknisk komplekse og kreativt visionære løsninger, der bidrager effektivt til kundens forretning. Kunderne tæller blandt andre BoConcept, Danske Spil, Chr Hansen, Widex, TDC, og HusCompagniet.

Pentias medarbejdere består af 90 kreative hjerner, digitale strateger, customer experience-arkitekter og webspecialister, og sammen skaber vi avancerede, full-service Sitecore-løsninger, som Pentia er markedsledende inden for. Hos Pentia, er der højt til loftet, en unik fællesskabsfølelse, og vi går op i at skabe gode rammer for vores medarbejdere. Der investeres massivt i både uddannelse, innovation og sociale tiltag, og som naturlig konsekvens heraf, er Pentia også flere gange blevet kåret som én af de bedste digitale arbejdspladser i Danmark.

 

Stillingen

Pentia søger lige nu en erfaren Client Director, der selvstændigt kan opbygge stærke kunderelationer og drive vores kunders kommercielle aktiviteter. Herunder vil man blive ansvarlig for dialog og sparring, strategisk planlægning samt udvikling af forretningsagendaer for og med sine kunder, der konkret vil bestå af 3-4 af Pentias større accounts. Centralt er det, at du som kommende Client Director er stærk i at skabe og udvikle relationer til kunder, der opererer mellem forretning og IT/tech.

For at være succesfuld i rollen, skal du:

• Kunne opbygge og udvikle stærke relationer til kunder, herunder til både direktør, mellemleder og specialister

Besidde en stærk, grundlæggende forretningsforståelse

Have erfaring med samt dybdegående forståelse for digitale projekter og aktører.

Kunne levere værdiskabende, digitale løsninger inden for både budget og tidsmæssigt scope.

 

I Pentia er vi lige nu i gang med at opbygge nye kompetenceområder, og som ny Client Director, vil du derfor skulle agere frontløber på udbredelse og opbygning af nye kompetenceområder hos dine kunder.

 

Din profil

Du har en kandidatgrad fra et kommercielt studie og har minimum fem års relevant erfaring – gerne fra bureaubranchen. Det er essentielt, at du har erfaring med salg af dialog-, web- og marketingløsninger, enten fra et konsulenthus eller en producent af løsninger, der retter sig mod ovenstående markeder. Den erfaring, du kommer med, har du opnået gennem arbejde med et antal kunder inden for top-100-segmentet i Danmark, eller i et samarbejde med mindre kunder (top 1000) om salg og udvikling af komplekse løsninger. Din erfaring stammer både fra newbizz-aktiviteter og i udvikling af eksisterende kunder og længerevarende relationer. Kort og godt er der tale om en erfaren kandidat med en udpræget forståelse for både forretningsstrategi, transformation og strategisk kommunikation.

Som person besidder du et højt ambitionsniveau og et stort drive – du leverer stærke resultater uanset tidspres, og du bidrager med innovative idéer til både kommunikationsløsninger og new business. Stilingen kræver derfor, at du er både robust, viljestærk og en naturlig og ekstrovert relationsskaber, der trives med at opbygge stærke og tillidsfulde relationer. Du motiveres af at arbejde i krydsfeltet mellem forretning, digital udvikling og mennesker. Du har gode skriftlige og mundtlige kompetencer, og besidder en stor konceptuel forståelse, og du har hands-on erfaring med digitale, strategiske kommunikationsløsninger.

Endelig forventes det, at du som ny Client Director er passioneret omkring dit arbejde og kan se dig selv indtage en nøglerolle i Pentias rejse mod at opnå vores ambitiøse målsætninger, vi har for fremtiden.

 

INTERESSERET?

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Fournais på +45 25 25 03 04 eller [email protected]

 

 

 

 

 

 

Ghost